Menu

Een hypotheek die past bij uw leven

Het aangaan van een jarenlange verplichting, zoals een hypotecaire geldlening is geen beslissing waarbij u over één nacht ijs gaat. Dat is een ingewikkeld proces en daar verdient u een zorgvuldige begeleiding bij. Wij zijn in staat om u deze te bieden. 

Wanneer u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Eén die past bij uw situatie van dit moment, maar ook één die rekening houdt met veranderenderingen in de toekomst. Eén van de kernactiviteiten binnen ons kantoor is advisering over en bemiddeling bij het afsluiten van hypotheken.

Een hypotheek is bij ons altijd maatwerk

Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op onderdelen als fiscaliteit, looptijd en risico's. Hierbij nemen wij uw leeftijd, uw gezinssituatie en uw toekomstvisie mee. Wij streven ernaar uw woonlasten te laten aansluiten op uw huidge persoonlijke situatie en op die van de toekomst.

Wij werken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeraars samen. Hierdoor zijn we in staat om binnen het uitgebreide arsenaal aan hypotheekproducten het juiste bij uw wensen te vinden. We hebben een samenwerkingsverband met de volgende geldverstrekkers: Ing, ABN Amro, Allianz, Aegon, ASR, Nationale Nederlanden, Obvion (dochter van de Rabobank). Bovendien kunnen we u via onze inkoopkanalen alles op hyptheekgebied aanbieden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Lees hier onze reviews op Advieskeuze.nl!