Menu

Verzekeren met een vast aanspreekpunt

Ook voor het verzekeren van uw kostbare spullen bent u bij Hypotheekhuys Elst aan het juiste adres. Voor alle vormen van zekerheid op dit vlak kunt u een beroep doen op de expertise van ons kantoor. Dat geldt ook voor klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Ook hen zijn wij graag van dienst.

Schadeverzekeringen

Brand-, storm- of diefstalschade of het verliezen van uw mobiele telefoon op reis. Een arbeisdconflict of een verschil van inzicht bij het recht van overpad. Vervelend genoeg allemaal. Gelukkig zijn er praktische oplossingen om deze voorvallen financieel het hoofd te bieden. Wij helpen u graag met een opstal-, inboedel-, reis-, aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekering. Deze verzekeringen zijn onmisbaar in het moderne gezins-, verenigings- en bedrijfsleven. 

Levensverzekeringen

Om de financiële risico's uit te sluiten die u loopt na het overlijden van uw partner kunt u bij ons terecht voor diverse vormen van levensverzekering. 

Woonlastenverzekeringen

In deze tijd van economische tegenwind is het geen gekke gedachte dat u uw baan kunt verliezen. Om de daarmee gepaard gaande risico's af te dekken kunt u bij ons een woonlastenverzekering afsluiten. Deze vangt bijvoorbeeld voor een bepaalde periode de betaling van uw woonlasten bij eventuele werkloosheid op. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

Lees hier onze reviews op Advieskeuze.nl!