Menu

Hypotheekhuys Elst: voor onafhankelijk advies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hypothecaire geldleningen in de regio met vestigingen in Elst en Nijmegen. We zijn een onafhankelijk kantoor dat maatwerk levert en altijd de scherpste aanbieding zoekt bij de beste voorwaarden. Wij werken samen met alle gerenommeerde banken en verzekeraars. Bijvoorbeeld ING, ABN Amro, Rabobank, Allianz, Aegon, ASR, Nationale Nederlanden en Obvion (dochter van Rabo).

De meeste mensen die een woning kopen maken gebruik van een hypothecaire geldlening om de aankoop van hun droomhuis te kunnen financieren. De bedoeling is dat u daarmee een woning koopt waar u jaren lang plezier van houdt. Het is daarom van groot belang dat u de financieringsvorm kiest die het best bij uw persoonlijke situatie aansluit. Ons team van hypotheekspecialisten kan u informeren over de mogelijkheden en adviseren welke financiering het beste bij u past. Ons advies is gebaseerd op de volgende uitganspunten:

  • Een doelgerichte adviesroute vanaf aankoop tot aan de notaris.
  • De juiste geldlening voor het juiste pand.
  • De geldverstrekker met de beste condities en scherpste rentetarieven.
  • Onafhankelijkheid.
  • Dagelijks nieuwe renteacties van diverse geldverstrekkers.

Uw adviseur: Marchel Hendriksen

Na het behalen van de HEAO-diploma’s Bedrijfseconomie (BE) en Management, Economie en Recht (MER) is Marchel sinds 1999 werkzaam in de financiële branche. Zijn passie voor het financiële vak heeft in 2007 geresulteerd in het behalen van zijn certificering voor de Federatie van financieel planners (FFP). Als financieel planner begeleidt hij zowel particulieren als ondernemers in het afstemmen van hun financiële mogelijkheden op hun specifieke persoonlijke wensen en doelstellingen. Marchel staat voor: Integer - Klantgericht - Professioneel - Enthousiast - Onafhankelijk – No Nonsense - Transparant en Betrouwbaar. Voor uw maatwerk hypotheekadvies en het inkleden van uw specifieke wensen en behoeften in uw persoonlijk financieel plan kunt u gebruik maken van zijn expertise.


Lees hier onze reviews op Advieskeuze.nl!